Team

Historien om iRoots er historien om tre programmører, der mødte hinanden til NSCoder Night i 2009. Sagt med andre ord: iRoots er grundlagt af vaskeægte kodenørder, der kan deres kram, og som lever og ånder for at udvikle de bedste og mest holdbare applikationer og redde verden fra dårlige apps.

Siden har vi hentet forstærkninger ind i form af flere dygtige udviklere og kreative kræfter, og mobilbureauet er nu et solidt fasttømret team, der kører som en velsmurt maskine. Vi arbejder effektivt og koncentreret, når vi er på arbejde, og når vi holder fri, lader vi hovederne få en pause. På den måde kan du altid være sikker på, at vi er 100 % fokuserede, når vi arbejder på dit projekt.

 • Andersen

  Martin Rahbæk Andersen

  CEO, Cofounder & Senior Developer

  Virkelig god til at besvare emails og tale i telefon. Elsker mennesker og at skabe løsninger for kunder. Vild med Portugal af en eller anden årsag.


  Email: martin@iroots.dk

 • Simon

  Simon Strandgaard

  Cofounder & Senior Developer

  Analytisk, lyttende og dygtig programmør. Fungerer desuden som et omvandrende opslagsværk af viden, som han altid gerne deler ud af.


  Email: simon@iroots.dk

 • Jonas

  Jonas Rahbæk Andersen

  UX/UI Designer

  Lyttende, hårdtarbejdende og meget kreativ. Jonas er hurtig til at forstå opgaverne og skabe originale ideer til design og funktionalitet.


  Email: jonas@iroots.dk

 • Yoav

  Yoav Schwartz

  Part Time iOS Developer

  Udfører backend, frontend og app-udvikling med høj entusiasme og gå-på-mod. Yderst pålidelig og tager enhver udfordring med et “OK, den klarer jeg!”


  Email: yoav@iroots.dk

Kontakt os