Fra koncept til færdig app

Hos iRoots betyder det meget for os, at de apps, vi udvikler, står mål med vores kunders forventninger. Vi ved, at I kommer med en konkret problemstilling eller et ønske, og at I sidder med indsigten i netop jeres virksomhed og situation. Samtidigt er det os, der sidder med den tekniske know-how og viden om de nyeste teknologiske udviklinger, og som ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der giver værdi til jeres forretning – set fra et app-perspektiv.

Udviklingen af en app

Derfor sætter vi en ære i at samarbejde helt fra start og inddrage jer i processen fra idé- og konceptudvikling til test og udgivelse af den færdige app. Med dét udgangspunkt er det vores erfaring, at de folk, vi har lavet et stykke arbejde for, sidder tilbage med et produkt, de er glade for, og med en god og lærerig oplevelse i bagagen.

 • Fase 1 af udviklingsprocessen: Idé- og konceptudvikling
  Idé

  I den indledende fase af app-udviklingsprocessen brygger vi i fællesskab det helt rigtige koncept sammen til jeres nye app. Gennem workshops med fokus på kravspecifikation, kreativ idé- og konceptudvikling samt wireframing og prototyping skaber vi et koncept, der giver værdi og møder jeres behov.

 • Fase 2 af udviklingsprocessen: Design
  Design

  Når vi sammen har fundet frem til et koncept, der lever op til jeres forventninger, og som vi mener, er holdbart, går vi videre til designfasen. Nu skal der farver og former på, og der skal tænkes i navigation og brugeroplevelse. Når designet er på plads, er vi klar til at sætte udviklerne til tastaturet.

 • Fase 3 af udviklingsprocessen: Udvikling
  Udvikling

  Når vores udviklere har kodet i et stykke tid, vil jeres nye app være klar til test. Der vil næsten altid dukke små “bugs” op, når man går fra udviklernes trygge univers til mere almindelig brug af appen i den virkelige verden. I 1-2 uger tester vi i fællesskab alle tænkelige brugerscenarier og gør appen klar til søsætning.

 • Fase 4 af udviklingsprocessen: Udgivelse
  Udgivelse

  Nu er tiden kommet til at udgive jeres nye app. Det er en stor dag for jer, ligesom vi spændt holder vejret, når vi sender appen af sted ud i verden. Vi giver gerne en hånd med markedsføringen, ligesom vi gerne bidrager med tal og analyser af appens brug.

 • Fase 5 af udviklingsprocessen: Opfølgning
  Opfølgning

  Bare rolig. Vi slipper jer ikke sådan bare. Når jeres nye app har haft lidt tid på app-markedet, ringer vi til jer og hører, hvordan I synes, det går, og om der eventuelt er opdateringer, der skal tages højde for, eller nye tiltag, I kunne tænke jer at gå videre med. Og ellers ringer I jo bare.

Tidligere kunder